Je ziet het vaker en vaker verschijnen bij de Youtube reclame, Jonge ondernemers die al op pensioen zijn op hun 23ste, of die opscheppen met racewagens en hun appartementen. Zij zouden via Affiliate Marketing en Dropshipwebsites jaarlijks miljoenen euro’s verdienen. Het gaat hier natuurlijk om acteurs die een product verkopen. Je kan via hun jou inschrijven (vaak betalend) op een Affiliate programma of zij brengen jou in contact met Dropshipping partners. Zoals vaak is het dus te goed om waar te zijn.

Laat je niet ontmoedigen!

Er is wel degelijk geld te verdienen via Affiliate Marketing of Dropshipping, maar het proces duurt wat langer dan zij doen blijken. Jouw webshop of website moet een aanzienlijk aantal bezoekers hebben vooraleer jouw inkomsten groot genoeg zijn om maandelijks rond te komen. Er bestaat niet zoiets als een shortcut door jou in te schrijven op hun programma’s. Het is wel degelijk hard werk, maar wij leggen jou op onze website stap voor stap uit hoe het werk. Wil je meer weten over Affiliate Marketing of Webshops? Of heb jij vragen? Contacteer ons dan.

Opgelet | Youtube Ads | Onrealistisch