Het lijkt voor velen onbegonnen werk en een heel complex iets. Wel het belangrijkste dat je dient te weten is dat het helemaal niet uitmaakt dat je weet hoe blockchains of cryptocurrencies werken. Het gaat hier immers over het kopen en verkopen op het juiste moment.

Nu is het moment om te investeren in Cryptocoins!

In januari lanceert Facebook zijn eigen Cryptocurrency, waardoor de hype weer wat gaat opwaaien en de verschillende coins hoogstwaarschijnlijk in waarde zullen stijgen! Zorg dus dat je een portefeuille van verschillende coins hebt voor januari. Zodat je in januari je winsten ziet vergroten.

Hoe koop je Cryptocurrency?

Je moet geen schrik hebben, ik ben niet Philippe Geubels of Bart De Wever die beloven dat je rijk zult worden ook al dalen de waardes van de coins. Er is dus altijd een risico, zoals bij alle beleggingen.

Het eerste wat je dient te doen is het aanmaken van een account bij één van de verkopers. Een goed voorbeeld van een betrouwbare verkoper is Coingate of Coinbase. Zij zullen jou heel wat informatie vragen om te verifiëren wie je werkelijk bent. Maar wees gerust zij zullen nooit jouw bankkaart pincode vragen.

Een belangrijke volgende stap is het inwinnen van informatie over de verschillende coins. Er zijn duizenden verschillende cryptocurrencies, dus je dient wel te weten welke gewoon lucht verkopen en welke de real deal zijn. Wees dus ingelicht en zoek informatie op via google of andere zoekmachines.

Als je denkt te weten welke Cryptocoin de volgende Bitcoin wordt, of je wilt het op veilig spelen en wat Bitcoins kopen, dan kan je aan de slag. Ga naar één van de verkopers en volg hun stappen om de coins te kopen.

Veel succes!

Bitcoin | LiteCoin | Ripple | DogeCoin | PeerCoin